Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: «Νέα σχολική χρονιά – Back to school»

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: «Νέα σχολική χρονιά – Back to school»

Με αφορμή την έναρξη της περιόδου των εγγραφών, για τη νέα σχολική χρονιά, το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική, μειωμένη τιμή.

 

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου «Νέα σχολική χρονιά – Back to school» περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:

  • Οφθαλμολογική και Παιδοκαρδιολογική κλινική εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα & Triplex Καρδιάς:

Με προσκόμιση παραπεμπτικού  ΕΟΠΥΥ, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 65 ευρώ.

Χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 95 ευρώ.

  • Tυμπανομετρία και Παιδο - ΩΡΛ κλινική εκτίμηση, για παιδιά από 0-5 ετών, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 30 ευρώ. Για παιδιά από 5–16 ετών συμπεριλαμβάνεται και ακοόγραμμα, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40 ευρώ.
  • Δερματολογική εκτίμηση στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.
  • Παιδοορθοπαιδική κλινική εκτίμηση για την ανίχνευση παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.
  • Έλεγχος Σωματικού Βάρους με εκτίμηση από παιδίατρο-ενδοκρινολόγο, στην ειδική μειωμένη τιμή των 40 ευρώ. Εφόσον κριθεί απαραίτητη η περαιτέρω αξιολόγηση από διατροφολόγο, αυτή προσφέρεται στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40 ευρώ.
  • Δυναμική και στατική ανάλυση βάδισης με πελματογράφημα και αξιολόγηση βάδισης από ορθοπαιδικό στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40€.
  • Screening Μαθησιακών Δυσκολιών με αναπτυξιακή παιδιατρική εκτίμηση,  στην ειδική, μειωμένη τιμή των 80 ευρώ.

 

 

Για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού μπορείτε να απευθυνθείτε από τις 12 Ιουνίου έως και τις 31 Οκτωβρίου στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (http://www.paidiatriko.gr/) καλώντας από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 16:00, στο τηλ: 210 6862610

Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης παθήσεων, στη βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητας του ασθενούς, στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, δημιουργούμε ειδικά, οικονομικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα πρόληψης παθήσεων για όλες τις ηλικίες.