ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Δερματολόγος Ενηλίκων - Παίδων

Επιστημονικός Συνεργάτης του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Χρυσοχέρης Βασίλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και ολοκλήρωσε τις σπουδές υποχρεωτικής φοίτησης στα Εκπαιδευτήρια «Κωστέα Γείτονα» το 1996.

Στη συνέχεια ακολουθεί η φοίτησή του στην ιατρική στο πανεπιστήμιο Semmelweis της Ουγγαρίας, από όπου λαμβάνει και τον τίτλο του ιατρού το 2004.

Ειδικεύεται στην παθολογία στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι» και συμπληρώνει την ειδίκευσή του στο κομμάτι της παθολογίας στη Σκωτία και συγκεκριμένα στο Aberdeen Royal Hospital. Ολοκληρώνει την εξειδίκευσή του στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων «Ανδρέας Συγγρός». Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας της δερματολογίας εκπαιδεύεται με υποτροφία στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική κλινική Auschutz στο Denver των ΗΠΑ και παίρνει μέρος επίσης στο Euroderm Excellence στη Ρώμη, εκπροσωπώντας το νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Παίρνει μέρος, επίσης, στο ιατρείο σπάνιων νοσημάτων στο νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Αλεξάνδρας Κατσαρού

Είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας καθώς και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.