ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Χειρουργός Παιδοωτορινολαρυγγολόγος

Διευθυντής Α΄ Ωρλ Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών

Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή Αθηνών το 1995. Έκανε το αγροτικό του στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης και από τότε, στο πλαίσιο της ειδικότητάς του, έχει δουλέψει στο «251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας», και στο «Αμαλία Φλέμινγκ» ως ειδικευόμενος Γενικής Χειρουργικής. Από το 1998 έως και το 2001 εργάστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» ως ειδικευόμενος στην Παιδο – Ωτορινολαρυγγολογία.

Συνέχισε την εκπαίδευση του στην Μεγάλη Βρετανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Manchester. Παρέμεινε εκεί σε οργανική θέση του Νοσοκομείου για σχεδόν 2 χρόνια. Η παραμονή του στη θέση αυτή υπήρξε καταλυτική και για την εκπαίδευση του στην Ωτορινολαρυγγολογία αλλά και για τη δυνατότητα που του δόθηκε να συμμετάσχει σε πολύ σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα (courses) σε όλη την Ευρώπη. Κατά την παραμονή του στο εξωτερικό είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με πολλούς σημαντικούς ιατρούς διαφόρων χωρών.

Τελείωσε την ειδικότητα του στο «Λαϊκό» Νοσοκομείο και από το Οκτώβριο του 2004 ασκεί την Ωτορινολαρυγγολογία ως ελεύθερος επαγγελματίας με εξειδίκευση στα παιδιά. Από το 2005 έως το 2014 εργάστηκε στην Ευρωκλινική Παίδων και από το 2008 διετέλεσε διευθυντής στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική.

http://www.christopoulosorl.gr/